Doğa dostu Eslenta…

Eslenta Official
30 May , 2023

Doğa dostu ürünler, çevreye uyumlu ürünlerdir. Doğa dostu ürünler özellikle geri dönüşümü gerçekleştirilen malzemeler ile üretilir. Hammaddeyi tüketerek üretim yapmak yerine var olan eski ürünlerin dönüştürülmesi doğa dostu ürünlerin ortaya çıkmasına yardım eder.

     Temel olarak, markaların çevre dostu ürünlerinde birkaç özellik vardır. Eğer bir  ürün doğaya, çevreye, insan sağlığına ve hayvan sağlığına zarar vermiyorsa, geri dönüştürülebilir özelliklere sahipse çevre dostu demektir. Bu yüzden bu ürünler doğal malzemelerden yapılır.

     Ahşap çevreye zarar verir mi diye çok soruluyor.. Buna açıklık getirmek için durumu şu şekilde özetlemek lazım; Ahşap, canlı bir organizma olan ağaçtan elde edilen lifli, heterojen ve anizotrop bir dokuya sahip organik esaslı bir yapı malzemesidir. Ahşap; çatı elemanları, doğrama ve kaplama malzemesi, kalıp ve iskelelerde taşıyıcı ve dekoratif malzeme olarak kullanılmaktadır. Ağacın hasat edilmesi karbonu atmosfere geri döndürmez, bilakis ahşap ürünler karbonun atmosferden temizlenmesinde büyük rol oynarlar. Ahşabın daha çok kullanılması, ahşap gibi çevre dostu olmayan, üretiminde çok fazla fosil yakıt harcanan ve yenilebilir olmayan diğer hammaddelerin kullanımının azalması demektir. Sonuç olarak hayır, çevreye zararı yoktur. Sürdürülebilen bir dünya için çevre dostu ürünleri tercih etmeliyiz.  Çünkü bu ürünlerin imalatında kullanılan maddeler, muadillerine göre doğaya daha az zarar veren ve çözünme süresi çok daha kısa olan maddelerdir. En temel sebep bu olsa da odaklanmamız gereken şey, çevre dostu ürünler kullandığımızda meydana gelecek zincirleme değişimdir.

    Eslenta markası geri dönüşüme önem verir ve çevreye karşı oldukça duyarlıdır. Sizlerin evlerinde yer ederken dışarıda yaşayan canlıları evlerinden etmez. Bilakis onlar için daha çok yaşayabilecekleri alanların arttırılmasını ister ve bu noktada herkesi teşvik eder. Eslenta’yı tercih eden müşterilerimize,  Japon kavağı tohumu hediye ediyoruz. Bu sayede çevre sorunlarına dikkat çekerek ve çevremizde bir farklılık yaratmak için uğraşıyoruz. Siz de doğa için Eslenta’yı seçin.

Doğadansa, Eslenta…

Please login and you will add product to your wishlist

Sepete başarıyla eklendi!
Qty:
Price:
There are 0 items
in your cart

Toplam: 0.00TL

CONTINUE SHOPPING

İstek listesine başarıyla eklendi!