Peg bebek ahşap oyuncaklar !

Eslenta Official
30 May , 2023

Eslenta ile peg bebek ahşap oyuncaklar, çocukların yaratıcılığı ve hayal gücünü genişletmeleri için birebirdir.


Çeşitli şekillerde oynanabilen peg bebek oyuncaklarımız, çocuğunuzun zihninin sınırlarını aşmasına ve yaratacağı karakterler üzerinde düşünmesini sağlamasına yardımcı olur. Bu da onların dünyayı daha geniş görmelerine yardımcı olacaktır. Eslenta için üretilen ahşap oyuncakların çocuklarda yaratıcılığı beslemesi çok önemlidir ve çocukların kalıpların dışında düşünmeyi öğrenmelerine yardımcı olur. Ayrıca Peg bebeklerimizi
dilediğiniz renklerde boyamanız ve şekillendirmeniz mümkündür.


Bir çocuğa geometrik şekillerde bloklar, peg bebekler, ahşap hayvan oyuncakları, mini arabalar gibi basit öğeler verilmesi, bunları çocukların zihinlerinde hikayeler oluşturmaya ve senaryoları yaşamaya başlamak için davet olarak kabul etmelerine neden olacaktır. Başlangıçta oyuncak olarak tasarlanmamış nesnelerde bile, çocuklar, özellikle de ellerindeki tek şey buysa, bunları çabucak yeniden farklı tanımlar atayacaktır. Eslenta’nın çocukların hayal gücüne yön vermemek ve yaratıcılıklarını son noktalara kadar yaşayıp deneyimleyebilmeleri adına oyuncaklara ham halde olmaları önem taşır. Bu şekilde çocukların hayal gücünü geliştirmesine yardımcı olması için harika aday olmaları yatmaktadır.

 

Boyutları yetişkin bir bireyin işaret parmağını geçmeyecek boyutlarda tasarlanmış olan ahşap peg bebeklerimiz, çocuklarınızın yaratacağı birbirinden değişik karakterler için en saf ve yaratıcı yoldur. umarım sizlerle tanıştıracakları birbirinden renkli karakterlere hazırsınızdır. Belki de geleceğin ünlü ve başarılı senaristine , bu atılacağı ilk adımı şekillendirmesi için Eslenta’nın peg bebeklerini hediye ederek buna olanak sağlamış olacaksınız. Gönül rahatlığıyla tercih edeceğiniz ahşap peg bebekler, antibakteriyel yüzeyi olan ağaçlardan yapılmışlardır ve çocuklarınızın sağlığını hiçbir şekilde tehdit etmeyecek şekilde zımparalanmıştır.

Please login and you will add product to your wishlist

Sepete başarıyla eklendi!
Qty:
Price:
There are 0 items
in your cart

Toplam: 0.00TL

CONTINUE SHOPPING

İstek listesine başarıyla eklendi!