Eslenta ile Üreten Çocuklar

Eslenta Official
30 May , 2023

Üretkenlik, insanoğlunu diğer canlı varlıklardan ayıran en önemli özelliktir. İnsanoğlunun mağara dönemlerinde başlayan duvarlara bir şeyler çizmek ve çizerken sadece gördüklerini değil yaratıcılıklarını kattıkları hikayeler ve resimleri aktarma iç güdüsünü, günümüzde sanat kategorisi altında incelemek mümkün. Doğuştan getirilen bir yetenek olan yaratıcılık öğrenilebilecek bir özellik değil, desteklenip geliştirilebilecek bir yetidir. Yaratıcı düşünce bebeklikten itibaren karalamalar ile başlar ve yaşamın ilk yıllarında en yüksek düzeyine ulaşır.

Söz konusu çocuklarımızın yaratıcı, duyarlı ve zeki bireyler olarak yetiştirilmesi olduğunda ; çocuklarınızı birer mihenk taşı gibi işlemek ailelere düşüyor. Ailelerin, çocuklarını oyunlarında serbest bırakmaları, zaman ve hayal güçlerini sınırlandırılmamaları çok önemlidir. Çocuklara hayal güçlerini arttıran hediyeler verilmelidir. Eslenta’da özellikle çocukların hayal gücünü geliştirmeye yönelik birbirinden güzel çeşit çeşit oyuncak yer almaktadır. Bu ahşap oyuncaklarla bir şeyler üretmek ve öğrenmenin yanı sıra, kendilerini ifade etmeleri için kraft kağıtlarımız da mevcuttur. Çocukların güvenle oynaması için kağıtlara ve ahşaplara sürdürülebilirliğe uygun ürünlerimiz de yanınızda olacaktır. Boyayı ağzına mı sokacak kendine mi zarar verecek gibi endişelerinizi duyduk ve bu konuda Eslenta olarak gözünüz kapalı çocuklarınıza verebileceğiniz özel boyaları araştırdık ve sizlerle buluşturuyoruz.

Ailede öğrenilen bilginin yerini hiçbir şey tutamaz. Okula başlayana kadarki süreçte çocuklarınız sizinle sosyalleşecek ve çevreyi anlamlandıracaktır. Yaratıcılığının zirvesine çıkması ve sonraki hayatında elde edeceği başarıları daha kolay sağlaması için çocuğunuzun elinden tutun. Eslenta’nın doğa ile uyumu ve öğretici yaklaşımı vaz geçilmezleriniz arasında olacak !

Please login and you will add product to your wishlist

Sepete başarıyla eklendi!
Qty:
Price:
There are 0 items
in your cart

Toplam: 0.00TL

CONTINUE SHOPPING

İstek listesine başarıyla eklendi!