Avrupa Standartlarına Uygunluk

Eslenta Official
30 May , 2023

Eslenta Markası Olarak Güvenliğiniz Önceliğimizdir.

   Markamızın CE Belgesi mevcuttur. En yüksek standartlarda en kaliteli hizmeti sizlere sağlayabilmek için en titiz şekilde çalışıyoruz. Şimdi size biraz CE Belgesinden bahsetmek isteriz.

Nedir Bu CE Belgesi?

      CE ifadesi Avrupa Normlarına Uygunluk anlamına gelen “Conformité Européenne” sözcüklerinin kısaltmasıdır. 1985 yılından beri Avrupa Ekonomik Topluluğu için zorunlu bir işarettir. CE işaretlemesi, bir ürün ya da ürün grubunun Avrupa Birliği’nin sağlık, güvenlik, çevre ve tüketicinin korunması konusunda oluşturmuş olduğu “hayati düzenlemelere” uygun olduğunu ve AB üyelerinde “serbest dolaşımının” engellenmeyeceğini gösterir.

         CE işareti, taşımayan ürünler, Avrupa Birliği ülkelerine giremez, bu nedenle CE işareti, ürünlerin Avrupa Birliği iç pazarında serbestçe dolaşımına olanak veren bir “Endüstriyel ürün pasaportu” olarak tanımlanabilir.

     CE işareti aynı zamanda tüm üreticilerin hesap verilebilir aynı kurallara uyumunu zorunlu kılarak adil rekabet koşullarını ifade eder.

   Eslenta Markası tüketiciyi düşündüğü gibi global bir marka olarakta tercih sebebidir. Yüksek standartları size sunar ve kendi dalında rakibi yoktur.

Please login and you will add product to your wishlist

Sepete başarıyla eklendi!
Qty:
Price:
There are 0 items
in your cart

Toplam: 0.00TL

CONTINUE SHOPPING

İstek listesine başarıyla eklendi!