Eslenta ile Minikler Hareket Halinde!

Eslenta Official
30 May , 2023

Bebekler henüz anne karnında iken, çocukların doğal hareket etme dürtüsüne karşılık gelen hareketleri gösterdiğini biliyor muydunuz? İnsan vücudu hareket etmek üzerine tasarlanmıştır. Vücut, özellikle de bebeklik ve çocukluk döneminde hareket ederek gelişir. Çocukların erken yaşlarda alışkanlık haline getirdiği spor ve fiziksel aktiviteler gelecekteki yaşamlarını biçimlendirir. Çocukların yaratıcılıkları, mutlulukları, liderlik özellikleri ,üretkenlikleri, notları hatta gelecekteki iş seçimlerine kadar her konuda bu hareketlilik hayatlarını şekillendirir.

Sağlıklı kafa sağlıklı vücutta olur, der büyüklerimiz.  Çocukların enerjisini atması ve sosyalleşmesi için hareket etmesi oldukça önemlidir. Oyun sırasında çocuk hareket halindedir. Hareketli oyunlar çocukların kaslarının gelişimini sağlar. Çocuk, bedeninin, ellerinin, ayaklarının işlevini oyun oynayarak kazanır. Dengesini, el becerilerini oyunla geliştirir. Özellikle günümüzde pandemi gerçeği yüzünden miniklerin sosyalleşeceği alanlar kısıtlıyken Eslenta bu konuda sizi duyuyor ve size yardımcı oluyor. Çocukları hem doğadan koparmayarak , unutmayın ki ürünlerimiz %100 doğal olmakla birlikte dönüştürülebilirdir, hem de güven içinde eğlenerek hareket halinde olmaları artık mümkün. Doğadan izleri de hissedeceği ahşap yüzeyli oyuncaklarla güven içinde oynayabilirler. İster salonunuza ister çocuk odasına ister bahçenize koyarak hem çocuklarınızı hareket edip oynamaya teşvik etmiş olursunuz hem de doğadan bir parçayı da yaşam alanınıza dahil etmeyi başarmış olursunuz.

Daha iyi ve daha sağlıklı  bir dünya, toplara tekme atan minik ayaklardan geçiyor anlayacağınız. Miniklerin daha çok hareket etmesini teşvik etmek ise bilinçli ailelerin yaptığı seçimlerden oluşuyor. Eslenta markası hem sizi hem de çocuklarınızı hareketsiz bir hayattan uzaklaştırıp oyun oynamaya teşvik ediyor.

Please login and you will add product to your wishlist

Sepete başarıyla eklendi!
Qty:
Price:
There are 0 items
in your cart

Toplam: 0.00TL

CONTINUE SHOPPING

İstek listesine başarıyla eklendi!