Eslenta Kimdir?

Eslenta Official
30 May , 2023

BİZ KİMİZ?

Ürünlerimiz doğanın izlerini taşır. Ahşabın orijinal rengini ve dokusunu korumak için elimizden geleni yapıyoruz ki izler daha belirgin olsun. Çünkü doğallık bizim imzamızdır. Çocuklarımızın hayal gücünü geliştirirken bir yandan da üretkenliklerini uyumlu bir şekilde arttırarak büyüme süreçlerine oyuncaklarımızla katkı sağlamak en büyük önceliklerimizdendir. Rakiplerimizin aksine plastik gibi insan sağlığına zararlı maddeler kullanmıyoruz. Böylelikle her yıl dünyada biriken tonlarca plastik atığın neden olduğu çevre kirliliğinin bir parçası olmayı reddediyoruz. Ürünlerimiz hayal gücünü geliştiren, duyuları harekete geçiren ve merak uyandıran ilgi çekici ürünlerden oluşuyor. Ahşap bizim tutkumuz, sanatımız ve işimiz haline gelen son derece sıcak, canlı ve yaşam dolu bir malzemedir. Bizimle yaşar, bizi yansıtır. Bizden izler taşır.


VAAD ETTİĞİMİZ ; VİZYONUMUZ


Ürünlerimizin kullanılacağını, giyileceğini, hediye edileceğini, değer verileceğini ve arkadaştan arkadaşa, kardeşten kız kardeşe hattan nesilden nesile aktarılacağını biliyor ve zanaatımızda mükemmelliğe bağlı olduğumuz için yalnızca bulabildiğimiz en kaliteli malzemelerle çalışıyoruz. Doğallığımıza doğallık eklemek için kumaş içeren ürünlerimizde pamuğu tercih ediyoruz. Doğrudan üreticisinden ve güvenilir yollarla temin ettiğimiz, yalnızca %100 pamuk kumaşları ürünlerimizde kullanmaktan gurur duyuyoruz. Sağlığa zararlı olduğu bilinen beyazlatıcı maddelerin eklenmemesi kraft kağıdını doğal kılıyor ve onu bizim anlayışımıza, yani DOĞAYA ve SAFLIĞA daha uygun hale getiriyor.
Piyasada rattan ismi ile bulunan plastik malzemeleri değil , gerçek tropikal ağaçlardan elde edilen rattan ipleri kullanıyoruz. Kullanılan rattan ipler doğal ve hassas olması nedeni ile %100 el işçiliği ile üretilir. Eslenta size değer verir ve her şeyin en doğalı ile sizi bir araya getirir.


Yeşile Yeniden Hayat Veren Marka : ESLENTA

Oyuncaklar güzel tasarlanmış dayanıklı ve aynı zamanda çocuklar için eğitici ve eğlenceli olabilir fakat kullanılan malzemeler de çok önemlidir. Firmalar kaynağı daha ucuz ve daha kolay elde edilebilen plastik gibi zararlı malzemeleri kullanarak toplu üretime devam ediyor. Bu toplu üretimler sonucu ortaya çıkan ürünler vücudumuza zarar verebilecek maddeler taşırlar. Çocuklar mikroplara ve alerjenlere karşı oldukça hassastır. Eslenta tüm malzemelerinde %100 doğal olan ‘ kayın – ayos- huş ağacı’ kullanarak çocuklarımızdaki bu hassasiyeti göz önüne alıyor ve ailelere güven içinde kullanabilecekleri garantisini veriyor.


Saf Ruhların Hareketi

Varoluşun saf ve soylu bir anı geldiğinde, ruhumuz topraktan filizlenen yeni bir tohum gibi gülümser bize. Eslenta markası olarak bir geri dönüşüm projesi başlattık. Almış olduğunuz tüm ürünlerin yanında; oksijen salınımı yüksek olan ve saksıda bile yetişebilen ‘ Japon Kavak’ tohumu gönderiyoruz. Çocuklarınızla birlikte bahçenizde , balkonunuzda bir saksıda veya bir orman da bu tohumları ekerek siz de geri dönüşüm projemize katılabilirsiniz. Doğa ile uyumun dengesi, Saf ruhların tercihi.

Please login and you will add product to your wishlist

Sepete başarıyla eklendi!
Qty:
Price:
There are 0 items
in your cart

Toplam: 0.00TL

CONTINUE SHOPPING

İstek listesine başarıyla eklendi!